Pas vendimit të Bordit të Administrimit të Karburanteve për të mbajtur çmimin e naftës 217 lekë për litër deri më 15 mars, sot në fletore zyrtare janë publikuar 217 lekë litër.

Kaq lekë tregtohet një litër naftë thuajse në të gjitha pikat e tregtimit të karburanteve me pakicë në kryeqytet nga një vëzhgim i kryer këtë të hënë nga kamerat e Top Channel që pas vendosjes së çmimit tavan nga Bordi i Administrimit të Karburanteve. Ky është çmimi i vendosur deri më datën 15 mars, teksa pritet mbledhja e radhës së Bordit.

Fondi për indeksimin e pensioneve ishte parashikuar nga 2.5 mln lekë rritur në 3.3 mln lekë

Rriten shpenzimet e buxhetit qendror me 4 mld lekë.

Fondi rezervë i buxhetit ulet nga 2.9 mln lekë në 2.6 mln lekë.

Shtohet zëri i kontigjencës për paketën e rezistencës 6 milionë lekë.

Ulet fondi për shpronësimet.

Shtohet pika 20 milionë lekë për mbështetjen e sektorit energjetik, fond që do të përdoret me vendim qeverie në rast nevoje dhe për mbështetjen e sektorit të transportit.

Fondi rezervë nga 2.9 mld lekë në 2.6.

Rritje të parashikimeve të të ardhurave doganore dhe tatimore.

510.1 mld rritje me 10 mld.

Top Channel