Gjatë këtij edicioni të Big Brother VIP, një nga pikat më kulminante ishte kur Semi i drejtoi gishtin e mesit Ilirit, për të cilën pati shumë debate. Kjo është diskutuar edhe në Post Big Brother VIP.

Iliri: Ne zihemi për Donaldin. Semi është një vajzë me energjinë e saj, këto gjeste mund t’i bëjë shumë shpesh, shumë kollaj me të gjithë personat dhe reagimet mund të jenë nga më të ndryshmet. Reagimi im i asaj nate ishte i tillë sepse nuk kishim kofidencë. Dhe po ta bëjë tani, prap më duket e ekzagjeruar.

Arjola: Gjestin e gishtave nuk do ta kisha bërë por duket se e ka bërë pa të keq. Unë kam dënuar shenjën e gishtërinjve se është e pjekur dhe ka një moshë për të mos iu drejtuar ashtu. Në atë pikë nuk njiheshim.

Semi: Ishin të gjithë në qetësi dhe vetëm ti e Donaldi po qeshnit. Unë në mënyrë fëminore u ktheva që pse na lini në qetësi dhe nuk na thoni dhe ne të qeshim. Iliri nuk e kapi këtë.

 

FOTO GALERI
1/10

Top Channel