Debati mes Monikës dhe Ilirit u diskutua dhe spektaklin e mbrëmshëm.Dyshja duket që ka akoma hatërmbetje mes njëri-tjetrit ku dhe mbas spektaklit Monika ka debatuar sërish me Ilirin për këtë situatë.

Pjese nga debati:

Monika: Ti për një zgjedhje me hodhe poshtë 3 muaj

Iliri:  Me kë je sot e kësaj dite?

Monika: Unë jam ajo Monika që kam qenë dhe që ti nuk e ke njohur,kjo është fatkeqësia jote jo e imja

Iliri: Nuk është fatkeqësia ime fare,si qenka fatkeqësi e imja

Monika:  Ti ke qenë me Sabianin edhe nuk i ke pasur sytë

Iliri: Edhe me Arjolën kam qenë që nga momenti i parë

Monika: Po nuk kam qenë unë që nga momenti i parë

Iliri : Gjithmonë kemi qenë bashkë edhe  ti e di shumë mirë

Monika: Po nëse Arjola nuk do të zgjidhte ty?

Iliri: Atëherë do të analizoja zgjedhjen e Arjolës por unë mendoj se Arjola kur bën një zgjedhje e bën me zemër edhe me tru,jo si ti

Top Channel