Në hotel me Argjendin? Ritvana tregon të vërtetën: Ia kam treguar vetë Bashkimit, zuri be mamin dhe motrën se nuk flet

16/10/2021 21:55

Ritvana është rikthyer në Për’puthen Prime pasi la studion sepse Bashkimi zbuloi se ajo ka kaluar kohë me Argjendin jashtë programit.

Ajo ka treguar se historinë ia ka treguar vetë Bashkimit dhe ai ishte betuar se nuk do ta tregonte këtë fakt, por e nxori që në momentin e parë.

Ritvana: Ia kemi treguar vetë këtë histori me arsyen se Argjendi dhe unë kemi menduar se mes nesh mund të mos funksionojë. Më ka thënë që e vë re tërheqjen për Bashkimin dhe ka thënë se të mos dalin llafe më vonë, ta ketë të qartë. Bashkimi ka premtuar dhe ka zënë be motrën dhe mamin që nuk flet dhe nuk e nxjerr këtë histori. Në momentin e parë, e nxori muhabetin tim me Argjendin.

Bashkimi: Nuk kam bërë be asgjë.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel