‘Exclusive’ për TKOB. Sonte pjesa e dytë e rrëfimeve të artistëve

03/10/2021 12:44

Sot në Excluzive vijon pjesa e dytë e dokumentarit Opera e Tiranës.

Një rrefim për historinë e TKOB bazuar mbi të dhënat, kujtimet, dhe mbresat e disa artistëve që kaluan aty një pjesë të madhe të jetës së tyre.

Një histori e të shkuarës që krijoi traditën tonë të Operas por dhe për shkak të rrethanave historike pati një ndikim të madh në disa breza.

Top Channel