“Jetët private” në Vlorë/ Premiera e komedisë në teatrin “Petro Marko” pas 15 muajsh

25/07/2021 13:03

Jetët private, i japin jetë teatrit Petro Marko me premierën e komedisë së Noel Covard, me regji të Eljona Thomaraj .

Një katërshe simpatike e aktorëve Artan Islami, Loredana Gjeci, Margent Caushi dhe Matilda Avduli si dhe I riu Gentian Këllçiu ,në rol episodik,kanë përcjellë nga skena e teatrit humor dhe të qeshura ,ndërsa janë duartrokitur fort nga artdashës në sallë .Komedia gazmore ju jep përgjigje shumë problematikave sociale të shoqërisë së sotme.
A janë të bindur ciftet që divorci është zgjidhja e konfikteve?
A është martesa e 2 të e mirëmenduar dhe rrjedhojë e dashurisë apo vjen si pasojë e frikës nga vetmia apo për të harruar zhgënjimin?
Me muzikë të Artur Dhamos dhe skenografi të Drini shehut Jetët Private do të vijojnë të shfaqen në qytetin bregdetar

Top Channel