Koleksioni i ri i Prada-s “Pre-Fall 2021” ka sjellë risi në linjën e xhinseve organike.

Koleksioni i ri i markës së famshme të modës, Prada-s do të sjellë xhinse organike, duke promovuar modën eko-miqësore.

Koleksioni përdor pambuk të standardizuar 100 % brenda standardit global të tekstilit organik që është korrur nga një fermë organike që minimizon ndikimin e saj në mjedis duke shmangur plehrat dhe pesticidet.

Marka pastaj përdor një proces “Acquasave” për të ngjyrosur xhinset që kërkon një sasi uji nën mesataren, duke kursyer dhjetëra  litra për metër pëlhurë.

Mbledhja është bërë ekskluzivisht nga materiale natyrore, një tipar që zvogëlon harxhimin e ujit dhe kohën e larjes dhe përmirëson ndikimin në mjedis të markës.

Që kur u bashkua me Miuccia Prada si bashkë-drejtor krijues, Raf Simons ka ndihmuar në rikrijimin e imazhit të Pradas në diçka më të ngjashme me pamjen popullore të stilit të rrugës të të famshmëve të sotëm.

 

 

FOTO GALERI
1/9

Top Channel