Një incident i ndodhur gjatë takimit të Anës dhe Fatjonit ka nxitur debat në studion e Për’Puthen.

Gjatë përqafimit mes tyre varësja e tij u kap në bluzën e Anës dhe në atë moment Fatjoni lëshoi batutën e radhës: “O sa të bukura i paske” duke qeshur me të madhe.

Maris nuk e ka pritur mirë këtë reagim të Fatjonit dhe e ka këshilluar Anën që të bënte kujdes sepse u tregua pervers.

Debati mes tyre:

Marisi: Bëj kujdes me zgjedhjet se gjesti që bëri Fatjoni.

Ana: Ca gjesti bëri Fatjoni m ishte aksident.

Marisi: Pak më xhentil.

Fatjoni: Ishte aksident.

Ana: Pse mendon se Fatjoni do ta bënte atë të ishte pervers me mua. Ai u afrua për të më puthur sepse ishte incident.

Ana: Juve jeni shtrirë aty në mes të një lokali e më thoni për incidentin.

Fatjoni: Po i kishte të bukura m doja t’ia shikoja.

Ana: Kur u ndodh të tjerëve nuk është incident, kur më ndodh mua uaaaa.

FOTO GALERI
4/13

Top Channel