Nga takimi i fundit që Tea realizon për këtë vit, ajo shfaqet akoma me dyshime në lidhje me ndjenjat.

Tea në takimin me Elvisin ndihet mirë dhe këtë gjë ia shprehu atij,  por ende nuk është gati të zgjedhë mes tij apo Andit.

“Kam akoma nevojë të mendohem, më pëlqejnë shumë të dy, më pëlqejnë për gjëra të ndryshme nga njëri-tjetri”, tha Tea.

Tea është shprehur më herët në emision se është fokusuar te dy djemtë por i duhet të sqarojë akoma disa gjëra.

FOTO GALERI
3/5

Top Channel