Yjet amerikan kanë zgjedhur dekore të veçanta për të pritur 2021-shin.

Pemë gjigante, dekore ekstravagante, shumë ndriçim dhe më pas foto sensuale pranë pemës është atmosfera që pëcillet nga kjo fotogaleri. Edhe per artistët amerikanë ka qenë një vit i vështirë por ata theksojnë rëndësinë e shëndetit dhe më pas kënaqësinë e të festuarit në shtëpi me më të dashurit e tyre.

FOTO GALERI
2/20
Kourtney Kardashian

Top Channel