Çfarë ndodh nëse përdorni më shumë seç duhet 8 përbërës ushqimorë në rutinën tuaj të bukurisë? (Foto)

16/12/2020 09:49

Produktet kozmetike natyrore janë në trend. 33.5% e industrisë së bukurisë natyrore përbëhet nga produkte natyrore të kujdesit për lëkurën, 33% e kujdesit natyror për flokët dhe 41% e konsumatorëve të bukurisë përdorin çdo muaj një produkt “të bërë vetë”. Por ndërsa ato janë miqësore me mjedisin dhe përgjithësisht më pak agresive, ne duhet të jemi të kujdesshëm kur shtojmë këto përbërës natyralë në rutinën tonë të bukurisë.

Ja cilat janë sipas Bright Side produktet që duhet ti përdorni me kujdes ose mos ti përdorni fare në rutinën tuaj:

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO GALERI
2/8
Uthulla e mollës! Shumë njerëz përdorin uthull molle për të trajtuar aknet, zbokthin, apo edhe si një deodorant natyral. Sidoqoftë, aciditeti i tij i lartë mund të çojë në djegie të rrezikshme kimike në lëkurën tuaj. Nëse e përdorni, të paktën shtoni ujë në përzierje.

Top Channel