Çfarë ndodh nëse përdorni më shumë seç duhet 8 përbërës ushqimorë në rutinën tuaj të bukurisë? (Foto)

16/12/2020 09:49

Produktet kozmetike natyrore janë në trend. 33.5% e industrisë së bukurisë natyrore përbëhet nga produkte natyrore të kujdesit për lëkurën, 33% e kujdesit natyror për flokët dhe 41% e konsumatorëve të bukurisë përdorin çdo muaj një produkt “të bërë vetë”. Por ndërsa ato janë miqësore me mjedisin dhe përgjithësisht më pak agresive, ne duhet të jemi të kujdesshëm kur shtojmë këto përbërës natyralë në rutinën tonë të bukurisë.

Ja cilat janë sipas Bright Side produktet që duhet ti përdorni me kujdes ose mos ti përdorni fare në rutinën tuaj:

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO GALERI
1/8
Vaj kokosi për të zbutur flokët e thatë Së fundmi, e shohim vajin e kokosit kudo, nga kujdesi për lëkurën te trajtimet e flokëve. Por është e rëndësishme të dini se vaji i kokosit nuk është menduar për çdo lloj floku. Për flokët me porozitet të ulët, shtresa e hollë e vajit të kokosit mund të bllokojë ujin të depërtojë në fijet, gjë që mund të ndalojë flokët të marrin lagështinë e nevojshme.

Top Channel