Nëse ndonjëherë e keni pyetur veten se kur lindi ideja e të paturit jastëk dhe se kur datojnë këta të fundit, përgjigjen do ta gjeni në Mesapotaminë Antike.

Asokohe, jastëkët ishin prej guri dhe vetëm njerëzit e pasur mund të kishin të tillë.

Në ndryshim nga jastëkët e lashtë prej guri, ata që ne sot përdorim janë tepër të butë, ndonëse ekspertët shprehen se të fjeturit me jastëk mund të mos ndikojë fort për mirë në trupin tuaj dhe gjendjen shpirtërore.

Çfarë do të ndodhë me trupin tuaj nëse flini pa jastëk?

FOTO GALERI
2/5
Parandalon aknet në fytyrë./ Lëkura juaj do t'ju falënderojë për heqjen e jastëkut, i cili mbledh papastërti.

Top Channel