Meryl Streep

Të gjithë e dimë që një ditë flokët tona do ta humbin shkëlqimin dhe do të bëhen gri.

Disa njerëz zgjedhin të lyejnë flokët e tyre gri ndërsa të tjerët tregojnë me krenari fijet e tyre prej argjendi.

Më poshtë do të tregojmë disa të famshëm që zgjodhën që të mos i lyenin flokët e tyre gri.

FOTO GALERI
2/17
Tom Hanks

Top Channel