Projekti "IDEO O2, Bangkok"

Edicioni 2020 i MasterPrize ka shpallur çmimet e projekteve arkitekturore për vitin 2020 në kategoritë e profesionistëve dhe studentëve. 

Ishin mbi 1,500 persona nga e gjithë bota që kandiduan, me dizajne që të lënë pa frymë.

“Cilësia dhe përmbajtja e projekteve të hyrë në këtë edicion të pestë të MasterPrize të Arkitekturës ishin spektakolare! Ky çmim vazhdon të shfaqë më të mirën e Arkitekturës nga e gjithë bota. Është një nder për të prezantuar dhe shpërblyer këtë koleksion fantastik të projekteve arkitektonike inovative, krijuese dhe frymëzuese”, tha Presidenti i AMP, Hossein Farmani.

Më poshtë do të shikoni projektet fituese për 2020-ën.

FOTO GALERI
2/10
Thammasat Urban Farm Rooftop

Top Channel