Një qen i lyer me bojë...

A keni parë ndonjëherë një foto dhe keni menduar, “nuk ka asnjë mënyrë që kjo të jetë reale, duhet të Photoshop”.

Disa imazhe janë thjesht shumë të bukura dhe perfekte për të qenë reale.

Sot më shumë se kurrë, fotografitë rregullohen proces pas procesi dhe është e vështirë të thuash se cilat imazhe janë origjinale dhe cilat janë manipuluar.

Në rrjet gjetëm foto të pabesueshme por që në fakt janë të vërteta.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel