Në përpjekje për të frenuar përhapjen e koronavirusit, Qeveria e Ukrainës i ka ndaluar të gjitha shërbimet ndërurbane me trena, avionë dhe autobusë.

Shërbimet e metrove në tri qytete, përfshirë Kievin, janë ndalur po ashtu.

Shërbimet e transportit në qytete, përfshirë autobusët, tramvajet dhe taksitë, do të lejohen të marrin nga dhjetë pasagjerë.

Këto masa do të jenë në fuqi nga 18 marsi deri më 3 prill.

Nga sot, Qeveria e Ukrainës i ka ndaluar edhe tubimet me më shumë se dhjetë njerëz, ndërsa ka urdhëruar mbylljen e restoranteve, qendrave tregtare dhe ndërtesave të tjera të mëdha publike.

Ukraina ka raportuar shtatë raste me koronavirus.

Top Channel