Pakistani, njoftoi këtë të premte se do të “mbyllë plotësisht” kufijtë e tij me Afganistanin dhe Iranin, sipas Dr. Zafar Mirza, një ndihmës specialist i kryeministrit të shëndetësisë në vend.

Ai shtoi se të gjitha tubimet kryesore në vend do të anulohen. Kinematë në të gjithë vendin po ashtu edhe sallat e dasmave do të mbyllen për dy javët e ardhshme.

Për të kufizuar portet e hyrje-daljeve, Dr.Mirza tha se vetëm tre aeroporte do të jenë të hapura për udhëtime ndërkombëtare.

Rikujtojmë se, të paktën 28 raste të koronavirusit janë raportuar në Pakistan.

Top Channel