Top Talent ka hapur aplikimet për sezonin e tretë. Interpretues, instrumentistë, akrobatë, kërcimtarë, grupe kërcimi, këngëtar, gazetar,prezantues të të gjitha moshave nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali I Zi dhe Diaspora.

“Top Talent” është një mundësi për të gjithë grupmoshat që synojnë të jenë pjesë e televizionit, por edhe për të gjithë interpretuesit në zhanera të ndryshëm.

Apliko në website e Top Channel për të qenë ti TOP TALENT!

http://aplikime.top-channel.tv/toptalent/

Aplikimet janë të hapura deri në datë 20 NENTOR 2019

Për detaje na kontaktoni direkt në adresën : [email protected]

Top Channel