Në epokën e Depresionit, në Londër, Jane dhe Michael Banks, së bashku me tre fëmijët e tyre, vizitohen nga Mary Poppins, një grua enigmatike, e cila shfaqet në jetën e tyre, pas një humbjeje personale.

Mary Poppins rikthehet për të gjithë ata që kërkojnë magjinë e festave, që ekrani i madh ofron.

Emily Blunt, Colin Firth dhe Meryl Streep sjellin “Mary Poppins Returns” në të gjithë rrjetin e kinemave Imperial.

Përpara se t’i propozohej ky rol aktores Emily Blunt, thashethemet në Hollywood thonë se ishte Cate Blanchet aktorja e zgjedhur për të interpretuar Mary Poppins, por nuk dihet për ç’arsye nuk e mori këtë rol.

Top Channel