Ngjyra trend e flokëve për 2018

30/01/2018 10:29

Dëshironi të ndryshoni pamje? Provoni flokët lejla e errët. Kjo ngjyrë është një nga tendencat për vitin 2018.

Mund të shkojnë mjaft dhe me prerjet e shkurtra të flokëve, por edhe ato mesatare e të gjatë. Lejlaja është një nuancë e thellë dhe transformuese me efekt të madh.

Zbuloni nuancat e lejlasë më të bukura të momentit.

Flokët e gjatë me ngjyrë lejla mund ti kombinoni mjaft bukur me një baluke, ndërsa tek flokët e shkurtër shkon shumë lejlaja e errët. Edhe nuanca e ngrohtë e lejlasë është e mrekullueshme për flokët e gjatë dhe me onde. Shfletoni galerinë e fotove.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel