Imazhet false që pushtuan internetin

27/12/2016 00:00

Foto të false kanë qarkulluar në internet prej shpikjes së photoshopit. Me anë të tyre janë mashtruar me mijëra persona të cilët i kanë shpërndarë në internet si të vërteta.

Por ka edhe foto reale të cilat kanë dalë nga konteksti i tyre dhe janë përdorur për qëllime të tjera, e shpesh dezinformuese.

Më poshtë janë disa prej këtyre imazheve, që ndoshta ju vijoni t’i besoni si të vërteta.

FOTO GALERI
1/18
Foto false

Top Channel