E gjeni dot zogun në këtë foto?

24/12/2016 00:00

Krishtlindjet erdhën, dhe ku ka një mënyrë më të mirë për të pasur një shpirt festiv se të zgjidhësh një test për trurin?

Në mes të drerëve të Babagjyshit është një zog i vogël, Gushkuqi. A arrini ta dalloni?

Hunda e kuqe e dererëve kamuflon gjoksin e gushëkuqit. Akoma nuk e keni gjetur?

Ka dhe shumë element të tjerë ngatërrues në foto, si brirët e drerëve, shallët të kuq e të verdhë, dhe kapuçi i Babagjyshit që ju largon vëmendjen nga zogu gushkuq.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel