10 personazhet më të kërkuar në Google

16/12/2016 00:00

Google ka publikuar listën e personazheve të njohur më të kërkuar në internet gjatë këtij viti.

Për shkak të zgjedhjeve në Amerikë, dy nga emrat më të kërkuar janë ata të fituesit dhe humbësit të këtyre zgjedhjeve.

Lista e plotë është si më poshtë:
1-Donald Trump
2-Hilary Clinton
3-Michael Phelps
4-Bernie Sanders
5-Steven Avery
6-Ryan Lochte
7-Simone Biles
8-Cam Newton
9-Usain Bolt
10-Kevin Durante

Top Channel