Gropa në rrugë? Aktivistët i mbushin me lule

29/01/2015 00:00

Në shenjë protestë për gjendjen e keqe të rrugëve, një grup aktivistësh ukrainës vendosën të protestojnë në një mënyrë krejt të veçantë kundër autoriteteve vendase.

Ata mbollën lule në gropat e një rruge kryesore në qytetin Kolumiya.

“Nëse nuk vini dorë mbi këto rrugë, nëse nuk i riparoni ato, herën tjetër do t’i shndërrojmë në fusha me të mbjella. Nëse s’mund t’i riparoni, atëherë le të shohë bota dhe të qeshë me ne”, thuhet në deklaratën e aktivistëve të postuar në rrjetet sociale e të shoqëruar edhe me fotografi nga protesta e tyre.

FOTO GALERI
1/1

Top Channel