Të flasësh në telefon gjatë drejtimit të një makine është e rrezikshme, por në raste të vecante, e rrezikshme mund të shndërrohet edhe të flasësh kur je këmbësor, duke të të shpërqendruar.

Shembulli tipik mbërrin nga Rusia. Një grua e re duke folur në telefon, u përpoq të kalonte rrugën, por pa u kujdesur që të hedhë njëherë sytë nga krahu prej nga vinin makinat.

Për fat të keq, një automjet nuk mundi të frenojë në kohë dhe e përplas atë fuqishëm duke i shkaktuar plagë të rënda, por jo vdekjeprurëse.

KUJDES PAMJE TË RËNDA!

Top Channel