Patinazhi artistik, një sport “i shëmtuar”

19/02/2014 00:00

Patinazhi artistik është sporti më romantik dhe i këndshëm në një Olimpiadë dimërore, por nëse fotografia të kap në momentin e gabuar, sportistët duken shumë të shëmtuar.

Blogu i humorit “Sad and Useless” ka publikuar foto të shprehjeve të çuditshme të fytyrave të tyre nga provat e patinatorëve në Lojërat Olimpike Dimërore “Soçi 2014”.

Vështirë të thuhet se patinazhi artistik është një sport “i bukur”:

Top Channel