Foshnja e pushtuar nga Djalli (VIDEO)

15/01/2014 00:00

Një karrocë fëmije e braktisur në rrugët e Nju Jorkut, brenda së cilës ndodhet një foshnje…i pushtuar nga Djalli.

Ideja e një grupi xhirimi kamerash të fshehta tmerroi kalimtarët e rastit, që kurjozë dhe me dhembshuri i afroheshin karrocës për të ndihmuar foshnjen, por…

Realizimi është bërë duke përdorur teknologjinë. Disa pajisje robotike ndihmon kontrollin në distancë të karrocës dhe në momentin e duhur ngritjen e “foshnjes së pushtuar nga djalli”…që në të vërtetë ishte thjesht një kukull.

Top Channel