E diela me mbathje në metrotë e rreth 60 metropoleve botërore ka parë njerëz në Paris, Sidnej, Hong Kong, Pekin dhe Nju Delhi të marrin metronë pa pantallona apo fustane.

“No Pants Subway Ride” është lançuar fillimisht në Nju Jork në vitin 2002 dhe qëllimi ishte t’i jepte “pakëz çmenduri” përditshmërisë së jetës së qytetarëve.

Më poshtë, pamje nga Berlini, Brukseli dhe Sofia.

Top Channel