Shoqata për mbrojtjen e kafshëve, PETA, ka ndërmarrë një fushatë të re kundër peliçeve që bëhen me gëzofin e kafshëve.

Këtë herë protagoniste ka qenë modelja dhe artistja aziatike Wang Ke, që ka pozuar e veshur vetëm me tatuazhet e saj që i përshkojnë mbarë trupin.

“Ink, not mink!”, (Bojë, jo vizion!) ka qenë mesazhi që modelja ka përcjellë përmes një pankarte që mbante në duar e që mbulonte pjesët e saj intime.

Top Channel