Skulptura akulli që riprodhojnë monumente dhe qytete në Festivalin Ndërkombëtar të Akullit dhe Dëborës.

Bëhet fjalë për evenimentin që mbahet në veri-lindje të Kinës, në provincën Heilongjiang e që tërheq vizitorë nga e gjithë bota.

Sikurse cdo vit, festivali do të ngrejë zyrtarisht siparin më 5 janar, por kuriozët kanë mbërritur atje përpara dhe në internet kanë filluar të qarkullojnë fotot magjepsëse.

Top Channel