Një kompani amerikane ka krijuar një linjë kostumesh kamuflazhi thuajse perfekte që do të ndihmojë gjahtarët në gjuajtjen më nga afër të presë.

Në këtë seri të mrekullueshme fotosh është gati e pamundur të dallosh gjahtarët pasi kostumet i bëjnë ata njësh me natyrën që i rrethon.

Në fakt, kamuflazhi modern është shumë efektiv dhe disa shtete në Amerikë urdhërojnë gjahtarët të veshin bluza me ngjyra të ndezura në mënyrë që të mos qëllohen gabimisht nga gjahtarë të tjerë.

Top Channel