Meta në Berlin takon sekretaren e Shtetit Haber

04/12/2013 00:00

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta ka zhvilluar një takim me sekretaren e
Shtetit në Ministrine e Jashtme të Gjermanisë zonjen Emili Haber.

Zoti Meta ne biseden qe zhvilloi me zonjen Haber, ne Berlin tha se Qeveria e re po tregon vullnet te qarte ne forcimin e luftes kunder krimit te organizuar dhe korrupsionit, nderkohe qe Kuvendi eshte fokusuar ne mbarevajtjen e nje dialogu politik konstruktiv e gjitheperfshires.

Nga ana tjeter sekretarja e Shtetit zonja Haber ka theksuar se Gjermania i çmon marredheniet me Shqiperine dhe qendrueshmerine e kryerjes se reformave te nisura nga Qeveria e re. Gjate bisedes zonja Haber dhe zoti Meta jane shprehur se eshte shume e rendesishme per vendin te ardhmen europiane te Shqiperise qendrueshmeria e ritmit te reformave te nisura nga Qeveria e re dhe thellimi i luftes kunder krimit te organizuar dhe korrupsionit.

Top Channel