Ka debutuar për herë të parë dhe me një sukses të paparë, duke bërë për vete spektatorët që ishin mbledhur.

Nuk bëhet fjalë për një yll showbizi, por për një luan të vogël të bardhë, që ka bërë “prezantimin” e tij në cirkun e Darmstadtit, në Gjermani.

Kafsha e vogël, 6-muajshe, ka bërë për vete zemrat e vizitorëve me shikimin e tij të butë dhe fytyrën miqësore.

Top Channel