Historitë e maceve me minjtë janë të vjetra sa edhe vetë krijesat, por ndërsa dikur minjtë ishin një burim kryesor ushqimi, sot ata përdoren edhe për aktivitete të tjera.

Një mace e tejngopur shtëpiake, tregoi të gjithë talentin e saj në spotin e bejsbollit, ndërsa zbuloi papritmas një mi në një park të Nevadës, në SHBA.

Pronari i saj, i pajisur me një aparat fotografik në atë moment, kreu disa foto të jashtëzakonshme, të reflekseve dhe shkathtësisë së papritur që tregoi macja e tij “e dembelosur” në rikthimin në natyrë.

Midis gjesteve të pabesueshme, ai kur macja kapi me një putër miun dhe e qëlloi me tjetrën, duke flakur në ajër për disa metra.

FOTO GALERI
1/4
Macja luan bejsboll me miun ne nje park ne Nevada, SHBA

Top Channel