Serf në dallgën 30 m të lartë

09/11/2011 17:15

Serfi është një ndër sportet ujore më të parapëlqyera dhe të rrezikshme njëkohësisht. Serfisti Garret McNamara, ka mposhtur frikën dhe ka thyer cdo rekord, duke sfiduar dallgët 30 metra të larta.

Rekordet u vendosën në brigjet e Portugalisë. Në një video të hedhur në Youtube, McNamara lëviz i “pashqetësuar” në mes të ujit.

Prova e rrezikshme rezultoi e suksesshme për serfistin, që doli në breg “pa u lagur”.

 

Top Channel