Ambasadori holandez: Shqipëria ende në tranzicion

22/04/2011 11:50

Ambasadori holandez Henk van Den Dol deklaroi sot se Shqipëria ka ende
probleme të një vendi në tranzicion, ndërsa lufta politike në fushatën
elektorale për zgjedhjet e 8 majit është e fortë.

Ambasadori kërkoi që përpara se politika të shihet si arenë, mirë është të shihet si fuqi. Po ashtu diplomati theksoi se në demokraci duhen respektuar të drejtat dhe duhen marrë përgjegjësitë.

“Njerëzit pyesin se përse duhet të votojnë më 8 maj. Sot ka dhuën në parlament, ndërsa në zgjedhjet e kaluara rezultatet u kundërshtuan”, deklaroi ambasadori.

Top Channel