Tiranë, Rama në njësinë numër 2

21/04/2011 19:55

Kryetari i Partisë Socialiste, Edi Rama ka vijuar fushatën elektorale në kryeqytet, duke u ndalur në njësinë bashkiake numër 2.

Gjatë takimeve me banorët, Rama ka prezantuar kandidatin e PS Artemon Cukalla, duke premtuar një sërë projektesh për këtë zonë.

“Ne kemi projekte të mëdha për Tiranën dhe kemi fuqi për t’i realizuar ato”, ka deklaruar Rama.

Top Channel