Rëndohet shëndeti i grevistëve të urisë

21/04/2011 15:10

Edhe pse greva e para dhe tetraplegjikeve ka hyre në ditën e tetë, nuk
ka ende shenja të një pakti mes tyre dhe qeverisë për t’i dhënë fund
grevës.

Gjendja shëndetësore e grevistëve është rënduar edhe më, si pasojë numri i protestuesve që po i rezistojnë kësaj greve po vjen duke u tkurrur.

Ata i vlerësojnë si jetike kërkesat e tyre ekonomike ndaj dhe apelojne për vemendje dhe për më tepër humanizëm ndaj kësaj shtrese.

Grevistet kërkojne që paketa higjieno-sanitare te shkoje ne 30 mije leke dhe pagesa e kujdestarit ne 1 mije e 200 leke.

Top Channel