PS, kërkesa të reja për fletët e votimit

18/04/2011 18:05

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po zhvillon në këto momente një mbledhje në të cilën po diskutohet mbi modelin e fletëve të votimit.

Sipas informacioneve të fundit, gjatë mbledhjes përfaqësuesit e PS kanë kërkuar monitorimin me kamera të procesit të prodhimit të fletëve.

“Kërkojmë që letra e fletës së votimit të jetë e personalizuar me një simbol dhe të ketë një shirit sigurie”, ka deklaruar përfaqësuesi i PS, Genc Gjoncaj.

Top Channel