Greva e tetraplegjikëve, reagon Ministria e Punës

18/04/2011 09:45

Ministria e Punës ka reaguar në lidhje me grevën e urisë së para dhe tetraplegjikëve. Sipas këtij dikasteri, është rritur pagesa për aftësinë e kufizuar nga 68 mijë në 90 mijë lekë.

“Kemi rritur pagesën për kujdestarinë nga 68 mijë në 95 mijë. Kemi bërë pagesë shtesë prej 16 mijë lekësh për paketën higjenosanitare”, ka theksuar ministria.

“Kërkojmë takim me paraplegjikët që të shmangim mënyrat ekstreme si greva e urisë”, theksohet në reagim.

Top Channel