Hasselhoff u shpëtua nga të bijat

30/01/2011 14:00

David Hasselhoff nuk ndahej dot nga armiku i tij më i keq: alkooli.

Gjendja u bë aq e padurueshme saqë vajzat e tij u detyruan të ndërhynin.

Tani që më e keqja kaloi, protagonisti i “Baywatch” është mirënjohës ndaj Taylor-Ann (20 vjeç) dhe Hayley (18 vjeç), me të cilat ndihet më i afërt pas fitores së kësaj beteje.

“Kam mësuar nga gabimet e mia dhe kam mësuar nga çdo gjë që kam kaluar”, shprehet Hasselhoff.

 

Top Channel