Wikileaks, të dhëna për kaosin në Egjipt

29/01/2011 01:25

Publikimi i disa raportev sekrete nga ana e Wikileaks të ambasadës amerikane në Kajro për Departamentin e Shtetit, pritet të ndërlikojë qendrimin e SHBA-së përballë protestave masive në Egjipt.

Wikileaks ka publikuar 56 raporte dhe në njerin prej tyre përshkruhet pritja popullore e El Baradeit gjatë vizitës së tij në Egjipt, në shkurt të 2010-s.  

Nisur nga kjo pritje, ambasada sugjeron se El Baradei mund të ishte një alternativë e pavaruar kundër regjimit të korruptuar të presidentit Mubarak.

Top Channel