Egjipti, Obama apelon për qetësi

28/01/2011 00:45

Presidenti amerikan ka bërë apel për qetësi në Egjipt duke u shprehur se dhuna nuk mund t’u japë zgjidhje problemeve të tyre.

“Dhuna nuk është celësi i zgjidhjes së cështjeve e problemeve ekonomike dhe politike në Egjipt”, tha Obama.

Shefi i Shtëpisë së Bardhë rikujtoi se disa herë i ka kërkuar presidentit Egjiptian, Hosni Mubarak të ndërmarrë reforma politike dhe ekonomike në vend.

Top Channel