Perry dhe Zuckerberg në Twitter

20/01/2011 16:50

Këngëtarja angleze Katy Perry dukej veçanërisht e lumtur mbrëmë, ndërsa vizitoi themeluesin e rrjetit shoqëror FB, në selinë e tij, raportoi e përditshmja britanike “The Sun”.

Mark Zuckerberg mund të shndërrohet papritmas nga një “shkollar” në fitues të çmimit Oscar për filmin “The Social Network”, një portret i saktë i tij student, në periudhën kur pati idenë për themelimin e Facebook-ut.

Megjithatë, Zuckerberg mund të mos ketë qenë veçanërisht i kënaqur nga fakti që Parry publikoi foton e bërë me të në rrjetin tjetër shoqëror, Twitter, i cili është rivali më i madh i tregut për Facebook-un.

Pavarësisht se ka një faqe me 17 milion fansa në Facebook, Parry nuk ka ende një llogari të sajën në këtë rrjet shoqëror.

Top Channel