SHBA, bie besimi i konsumatorëve

28/09/2010 19:10

Besimi i konsumatorëve amerikanë ka zbritur në shtator në 48,5% nga 53,2% që ishte në gusht. Rënia është më e madhe se parashikimi i analistëve.

Treguesi i besueshmërisë së konsumatorëve amerikanë, i matur nga Conference Board, ka zbritur në shtator në minimumin e 7 muajve.

Një rënie e fortë e treguesit Fed të Richmond, që mat aktivitetin ekonomik të Maryland, Virginia, Carolina dhe Distriktit të Kolumbisë, ka zbritur -2 prej 11 gushtit.

Top Channel