Obama: Nuk jam anti-biznes

28/09/2010 18:55

Obama është shprehur i befasuar nga etiketimi si “anti-biznes” që i është veshur pasi ka propozuar më shumë taksa për më të pasurit.

“Njoh shumë njerëz që kanë filluar një hedge fund: realizojnë të ardhura të mëdha dhe paguajnë më pak taksa në karahasim me sekretaret e tyre pasi disa norma e lejojnë. Do të kishte kuptim për ta që të paguanin taksat në bazë të të ardhurave”, deklaroi Obama.

“Shqetësimi im i parë janë amerikanët e mesëm”, shtoi Obama.

Top Channel