Britani, Miliband fluturon Labour

28/09/2010 17:50

Zgjedhja si lider i Ed Miliband i ka dhënë mundësinë Labour të kalojë Tories, me 40 përqind pro dhe 39 kundër.

Përfundimin e ka nxjerrë një sondazh i YouGov për “The Sun”.

Duhet të kihet parasysh fakti se dukshmëria e një kongresi partie përbën shpesh një shtim të përkohshëm të konsensusit.

Top Channel