Francë, dhunohen varret myslimane

24/09/2010 16:30

Rreth 30 varre myslimane janë dhunuar natën e djeshme në varrezën e Starsburgut, në lindje të Francës.

Shuma pllaka ishin hequr dhe thyer, ndërsa rrugët e varrezës ishin mbushur me zvastika të shumta.

Kjo është varreza e katër që dhunohet në rajonin e Alsacës që prej fillimit të vitit.

Top Channel