Michael Jackson, një baba i devotshëm

28/06/2010 10:50

Shefi i familjes së Michael Jackson, Kai Chase rrëfen detajet e jetës së ish mbretit të pop-it, duke theksuar se ai ishte një baba shumë i lidhur me fëmijët e tij.

“Mbaj mend që për 11 vjetorin e lidnjes së Paris, ai organizoi një festë me praninë e Cirkut të Diellit”, thekson Chase. Më tej ai shton se Jacko kishte një karakter gazmor dhe njëkohësosht të cmendur në kuptimin e mire.

“Ai pagoi disa pjesëtarë të Cirkut të Diellit për të performuar në shtëpi dhe në kopsht”, shton Kai. Para tre ditësh u mbush një vit nga vdekja e papritur e Michael Jackson, i cili pësoi një atak kardiak për shkak dozave të mëdha me ilacin qetësues Propofol.  

Top Channel